PP Kuljetuslinjan toiminta

Kuljetuspalvelut tuotetaan sopimussuhteisilla alihankkijoilla ja omalla kalustolla. Operoimme koko Suomen alueella puoliperävaunu- ja täysperävaunuyhdistelmin päivittäin. Euroopan vientejä ja noutoja hoidamme omalla kalustolla, sekä yhteistyökumppaneiden avulla.

Panostamme asiakkaisiin joiden kuljetuserät ovat täysiä tai osakuormia. Välipurkuja ja – lastauksia on paljon joten tavoitteenamme on toimittaa kotimaan lähetykset ilman terminaalikäsittelyä. Aikataulusta sovimme asiakkaan kanssa tilausvaiheessa.

Terminaali

Hyvinkäällä käytössämme on varasto- ja terminaalitilaa 1000 m², jossa yhdistämme ulkomailta tulevat ja ulkomaille lähtevät lähetykset suuntakuormille. Lisäksi käsittelemme peltirullia( Max 20 t ), paperirullia ja pitkiä teräksiä.

Laatuun voit luottaa

Olemme juuri sopivan kokoinen yritys voidaksemme tarjota asiakkaillemme yksilöllisen palvelun ja toisaalta sopivan kokoinen yritys hoitaaksemme hetkellisiä paljon kalustoa vaativia kuljetustehtäviä. Voimmekin taata juuri sinun kuljetustarpeisiin soveltuvan kaluston ja palvelualttiin kuljettajan. Kiinnitämme myös jatkuvaa huomiota kuljetuspalveluiden laatuun olemalla vuorovaikutuksessa asiakkaan kanssa, sillä tärkein tavoitteemme on tyytyväinen asiakas.

Tutustu toimintaamme : PP Kuljetuslinja Oy esite

IMG_6511