PP Kuljetuslinja Oy – kuljetuksesta Logistiikkaan

PP Kuljetuslinja Oy on kotimainen yksityisessä omistuksessa oleva vuonna 1996 perustettu logistiikka-alan yritys, joka tuottaa kokonaisvaltaisia kuljetuspalvelupaketteja teollisuudelle ja kaupalle. Yrityksemme kotipaikka on Hyvinkää ja toimialueena koko Suomi ja Manner Eurooppa.
Liikevaihto on noin 9 miljoonaa euroa vuodessa ja päivittäin operoimme lähes 50 yksiköllä toiminta-alueellamme.

Hoidamme sekä osakuormien että kokokuormien kuljetukset, erilaiset pikakuljetukset, erikoiskuljetukset, kuljetettavan tavaran välivarastointipalvelut, merikonttien ja irtoperävaunujen purku- & lastaus-palvelut, sekä vienti- ja tuontikuljetukset Manner Euroopan alueella.

Nykyaikainen, monipuolinen ja luotettava kalusto

Kalustomme koostuu puoliperävaunu ja täysperävaunuyhdistelmistä, joista valtaosa on varustettu kapellikuormatiloilla. Viimeisimpänä investointina erikoiskuljetuksiin olemme hankkineet monipuolisesti muunneltavan lavetin.

Ajoneuvokalustomme soveltuu erinomaisesti kattolastauksiin tai pitkien tuotteiden sivusta lastaukseen. Hoidamme myös paljon projektikuljetuksia avo- sekä erikoiskalustolla (leveät, korkeat ja pitkät kuljetukset).

Tutustu toimintaamme : PP Kuljetuslinja Oy esite

Tavoitteena on tyytyväinen asiakas, joka saa kaiken tarvitsemansa palvelun yhdestä paikasta.

PP kuljetuslinja Oy on rekisteröitynyt tilaajavastuu.fi palveluun, tätä kautta asiakas voi tehdä  tilaajavastuulain edellyttämät tarkistukset nopeasti yhdestä paikasta. www.tilajavastuu.fi -palvelu on asiakkaalle ilmainen.